دانــلود سرای دانشجــویی
کسب درآمد با فروش فایل های سایت ما
بازدید : 35 تاریخ : نویسنده : بهرام محمدپور | نظرات ()کسب درآمد با فروش فایل های سایت ما
بازدید : 747 تاریخ : نویسنده : بهرام محمدپور | نظرات ()کسب درآمد با فروش فایل های سایت ما
بازدید : 695 تاریخ : نویسنده : بهرام محمدپور | نظرات ()پایان نامه ايمني در معادن زغالسنگ
تعداد صفحات : ۱۳۹ صفحه
مقدمه
زغال ماده اي غير متجانس است كه از تجزيه گياهان در تحت شرايط مختلف از نظر رطوبت،حرارت و فشار بوجود مي ايد.بسته به نوع گياه ،ميزان تجزيه و شرايط محيط محصولي كه توليد مي شود يكسان نبوده بلكه از طيف گسترده اي برخوردار مي باشد.اين محصولات مي توانند شامل اسيد هيوميك پيت ليگناتيك (زغال قهوه اي ليگنايت) ساب بيتومنوس بيتومنوس و زغال سنگ آنتراسيت (نيمه انتراسيت مافوق اننتراسيت و نهايتا گرافيت باشند. در تحت شرايط يكسان از نظر رطوبت ، حرارت ،ميزان تجزيه و نوع گياهان اوليه ، زغال سنگي كه توليد مي شودقاعدتا بايستي از تركيب و خواص مشابه برخوردار باشنداما غالبا در مراحل اوليه و به هنگام انباشت و شكل گيري گياهان يا در مراحل بعدي كه به مرور زمان تحت تاثير حرارت و فشار قرار مي گيرد عوامل ديگري مانند كسل ، درزه و شكاف ،سنگهاي در بر گيرنده كه معمولا به همراه زغال سنگ هستند موجب مي شوند تا زغال از بخش هاي مختلف يك لايه از نظر بعضي از غواص عمدتا مقدار سلفور با يكديگر متفاوت باشند . آن قسمت از لايه زغال سنگ كه بيرون زدگي آن در سطح قابل روئت است به دليل هوازدگي داراي كيفيت متفاوت از آن بخشي است كه در درون زمين قرار گرفته است.
فصل اول:
انواع زغال سنگها :
زغالها را با توجه به مواد تشكيل دهندة آنها كلأ به دو گروه تقسيم ميكنند.
ساپروپلها :
اين زغالها از بقاياي گياهان پست و اسپرهاي گياهي به وجود آمدهاند و درصد بسيار كوچكي از زغال سنگ را شامل ميشوند. اغلب ذخاير زغالي دنيا از نوع هوميت ميباشد. اين زغالها به رنگ قهوهاي تيره يا سياه ديده ميشوند. حالت مطبق در آنها ديده نميشود. از انواع مشابه با زغالهاي هوميت در متامورفيزم يكسان داراي فشردگي و سختي بيشتري ميباشند. شكست صدفي دارند و با شعله بلندي ميسوزند و قابليت كك دهي كمتري دارند. از طريق مطالعه ميكروسكپي دو گروه زغالي از ساپروپلها شناخته شدهاند كه شامل چانل كول Channel و بوگهد Boghead coal ميباشند كه در درجات متامورفيزم بالا به سختي از هم قابل تشخيص بوده ولي در درجات زغال شدن پائين قابل تشخيص مي باشند.
چانل كول :
اين زغال اساسأ از اسپرهاي گياهي تشكيل شدهاند. از نظر ماكروسكپي هيچ نوع لايه بندي در آنها مشاهده نمي شود. رنگ آنها مات بوده و داراي جلاي چرب ميباشند. مطالعات ميكروسكپي نشان ميدهد كه علاوه بر اسپرها كه قسمت اعظم آن را تشكيل ميدهند ساير مواد تشكيل دهندة آن الگها و تك ياخته ايهاي آبزي ميباشند در مقايسه با زغالهاي هوميك ما سرال هاي اين زغال ريزتر و تقريبأ به يك اندازه ميباشند.
بوگهدها :
از نظر شكل ظاهري و خواص فيزيكي خيل شبيه زغال چانل ميباشند ولي مادة اوليه تشكيل دهندة آنها اساسأ الگها ميباشند.
زغالهائيكه كلأ از آلگ ها تشكيل شده باشند بنام تور بانيت Torbanit ناميده ميشوند كه نوعي از زغال بوگهد هستند كه داراي مواد هيدروكربوري زياد بوده و در نتيجه از مواد فرار بالائي برخوردار ميباشند. از اين نوع زغالها براي توليد گاز و مواد شيميايي ديگر استفاده ميشود.
حد و مرز مشخصي بين چانل كول و بوگهد وجود ندارد و تشخيص اين دو گروه از يكديگر بستگي به مقدار درصد الگينيت Alginit دارد. هرگاه در زغال ساپروپلي ماسرالها الگينيت و اسپورينتيت هر دو شركت داشته باشند. اگر مقدار اسپورينيت زيادتر باشد چانل كول و اگر مقدار درصد الگينيت زيادتر باشد بوگهد ناميده ميشود. رنگ زغال بوگهد در مراحل پائين متامورفيزم قهوهاي متمايل به سياه و در مراحل بالاتر سياه رنگ است. غير مطبق بوده و خواص فيزيكي آن مشابه با چانل كول ميباشد.
هوميتها يا زغالهاي هوموسي :
اكثريت ذخاير زغال سنگي دنيا از زغالهاي هوموسي تشكيل شدهاند زغالهاي هوموسي از بقاياي گياهان خشكي حاصل ميشود كه در مرحله اول به تورب و سپس به زغال قهوهاي و زغال سنگها و در مراحل آخر به آنتراسيت تبديل ميگردند. جهت شناخت انواع زغال سنگها و نامگذاري آنها از پارامترهاي مختلفي استفاده ميشود كه برخي از اين پارامترها در اكثر كشورها مورد استفاده بوده و برخي از آنها تنها در بعضي از كشورها مورد استفاده قرار ميگيرند. از پارامترهاي اساسي مورد استفاده ميتوان از مقدار درصد مواد فرار ، درصد كربن ، مقدار ارزش حرارتي و قابليت انعكاس نوري ويترينيت زغال سنگ نام برد.
با توجه به پارامترهاي فوق الذكر زغال هاي هوموسي را به دو گروه اصلي زغالهاي قهوهاي و زغال سنگها تقسيم ميكنند. مرز بين زغالهاي قهوهاي و زغال سنگها را زغال شعله خيز قرار ميدهند.
زغالهاي قهوهاي خود به دو گروه زغالهاي قهوهاي نرم و زغالهاي قهوهاي سخت تقسيم ميشوند. زغالهاي قهوهاي نرم با دارا بودن تخلخل زياد ، وزن مخصوص پائين و نرم بودن از نظر ماكروسكپي قابل تشخيص هستند. در مطالعه ميكروسكپي مقدار زيادي آثار قارج در آن مشاهده ميشود. داراي رطوبت كلي ۷۵-۳۵ درصد و مواد فرار بيش از ۵۳ درصد و قابليت انعكاس نوري ۲۵% ميباشد.
زغال قهوهاي سخت ، خود به دو دسته زغال قهوهاي مات و زغال قهوهاي براق تقسيم ميشود. وزن مخصوص آن از زغال قهوهاي نرم بيشتر بوده و درخشندهتر است.
فهرست مطالب در ادامه
کسب درآمد با فروش فایل های سایت ما
بازدید : 1561 تاریخ : نویسنده : بهرام محمدپور | نظرات ()دانلود پایان نامه فلوتاسيون فلوئورين با استفاده از كلكتورهای آنيونيک
تعداد صفحات : ۱۵۳
چكيده :
فلوئوريت (CaF2) يك ماده فلوريني مهمي مي باشد كه بيشتر جهت توليد اسيد هيدروفلوئوريك و در صنعت فولاد بكار مي رود در اين بخش خلاصه مطالبي در مورد روشهاي فلوتاسيون فلوئورين، نفتنات سديم، تأثير دي اولئات كلسيم بر روي سطح كلسيم و فلوئورين، و رفتار شناور گونه عنصر فلورايت [داراي اسيد چرب] ارائه مي شود در استخراج فلوئورين از سنگ آهن در چين از نفتنات سديم غني شده بعنوان عامل وصولي و سولفات مس نمكي مس بعنوان كندساز مواد معدني فسفاتي مورد مطالعه قرار مي گيرد اسيد پالمتيك [يك وصول كننده تركيب كربوكسيلات] و نمكهاي پالميتات كلسيم و اثر آنها را روي رفتار شناورگونه فلوئوريت را دقيقاً تشريح مي نمايد براي بررسي تأثير دي اولئات كلسيم بر روي سطح كلسيم و فلوئورين بايد نيروهاي كششي متقابل كلكتورها با سطوح كلسيت و فلوئوريت مورد استفاده مي باشد نيروهاي جاذب AFM بين دي اولئات كلسيم كروي و سطح فلوئوريت بسيار قوي مي باشد نيروي دافعه AFM بين دي اولئات كلسيم كروي و سطوح فلوئوريت همگون با روند پيش بيني DVLO نمي باشد. فعل و انفعالات عاري از DVLO اينطور در نظر است كه توسط ساختارهاي آبي ميان سطحي مختلفي در فلوئوريت – واسطه هاي كلسيت – آب همانطور كه توسط آزمايشات محاسبه عددي با استفاده شبيه سازي پوياي مولكولي آشكار گرديده است توجيه مي شود در مورد فلوتاسيون فلوئورين در يك ستون كوتاه با استفاده از يك ستون كوتاه [ناحيه جمع آوري كننده خارج و حدود ۸ متر] طول دارد و تحت گرايش منفي شدت جريان مواد زائد كمتر از جريان تغذيه مي باشد و بدون استفاده از آب شستشو ارائه مي نمايد در مورد فلوتاسيون فلوئورين با استفاده از پروسه پراكندگي ذرات با بكارگيري عامل CMC بعنوان تجزيه كننده توانسته است بصورت مؤثري در ارتقاء كار فلوتاسيون فلوئوريت تأثيرگذار باشد و باعث افزايش كيفي فلوئوريت از ۷۲% به ۵/۷۸% در همان گريد تغليظي ۹۸% CaF2 مي گردد.
فهرست مطالب در ادامه
کسب درآمد با فروش فایل های سایت ما
بازدید : 493 تاریخ : نویسنده : بهرام محمدپور | نظرات ()پایان نامه اهميت اقتصادي طلا در جهان و موقعيت اكتشاف و استخراج طلاي ايران در مقايسه با جهان
تعداد صفحات : ۲۵۰
چکيده:
در اين پروزه سعی شده است به بررسی کليه مطالب مربوط به طلا اعم از خصوصيات و اهميت اقتصادی طلا در جهان،فعاليتهای اکتشافی و استخراجی انجام شده در برخی مناطق کشور،توليدات و نوسانات قيمت طلا در ايران وجهان،اقتصاد جهانی طلا،طريقه اکتشاف،استخراج و استحصال طلا،موقعيت طلای ايران در مقايسه با جهان،بررسی ذخاير و تجارت جهانی طلا و در نهايت امکان توليدطلا درايران پرداخته شده است.
از آنجا که کشور ما در خاورميانه از نظر ذخاير ارز و طلا در موقعيت بسيار ارزشمندی است اما با وجود اين در بسياری از مناطقی که وجود طلا در آنجا محرز شده است اما امکان استخراج و استحصال آن وجود ندارد.
زيرا عواملی اعم ازوجود شرايط نامناسب آب وهوائیدر محل،موقعيت جغرافيائی نا مناسب محل وجود ماده معدنی ،عدم وجود مکانيسم پيشرفته جهت استخراج درشرايط مختلف،پائين بودن عيار طلا،اقتصادی نبودن مراحل اکتشافی و در نهايت استخراجی و… امکان توليد طلا در ايران تنها به دو معدن منتهی می شود .
يکی طلای زرشوران است که از سال آينده باعيار ۷٫۹توليد خواهد کرد که بسيار خوب است و ديگری طلای موته با عيار۲٫۵ است که تنها از اين معدن است که طلا به صورت شمش تهيه می گردد.
البته در بعضی از نقاط کشور مانند شوش طلا از لجن های مس استحصال می شود. اميد است در آينده نزديک شرايط به گونه ای فراهم شود تا مناطقی که در آنجا طلا وجود دارد اما امکان استحصال آن نيست اين امکان،ممکن شده و چرخه اقتصادی کشور به کمک اين ماده معدنی ارزشمند و تعيين کننده در وضعيت کنونی کشور تحول نوينی ايجاد نمايد و علاوه بر نفت بتواند پشتوانه قدرتمند ديگری داشته باشد.
چرا که طلا نقش تعيين کننده ای در اقتصاد ايفا می کند وميتوان طلا را به عنوان يك شاخص حساس نسبت به شرايط ملي و بينالمللي معين از قبيل تورم و يا جنگ معرفي كرد.
فهرست مطالب در ادامه
کسب درآمد با فروش فایل های سایت ما
بازدید : 471 تاریخ : نویسنده : بهرام محمدپور | نظرات ()